N.a.v. bendgate: tasje voor iPhone

Borduren in rood en zwart op grof stramien

Dit voorjaar vond ik een boek met randen die ik zo mooi vond dat ik er gelijk één wilde borduren. Ik vond een stukje grof stramien en borduurde daarop. Ik liet de foto zien op mijn blog en vertelde dat het niet nodig is om op een smetteloze ondergrond te borduren. Een oud stukje stramien wat al eerder was gebruikt volstaat prima.

Borduurwerk voor tasje in rood en zwart

Een tijdje later liet ik nog een paar foto’s zien hoe het tasje was geworden. “Soms gaan dingen vanzelf goed” schreef ik erbij. Want bij het binnenstebuiten keren na het dichtnaaien van het tasje, bleven de hoeken steken. En dat bleek juist heel mooi te zijn dus liet ik het zo en werkte het netjes af. Ik fotografeerde het tasje met een oude vintage-riem die ik weer terugvond. Nog van mijn verlovingsjurk!

Tasje in rood en zwart in nis van parkeergarage

Ik gebruik mijn tasje nu al een paar maanden en niet zo lang geleden zette ik het even in een nis van een parkeergarage. Buiten stralend licht, tussen de betonnen parkeerdekken donker en lawaaierig. Ik zag die muur: in knal rood en zwart en maakte een snelle foto voordat ik weer verder liep naar de auto. Bij thuiskomst leek de foto me niet mooi genoeg voor m’n blog. Maar nu bij nader inzien toch wel. Omdat ik er het verhaal bij wil vertellen. Hoe ik dit jaar zo’n tasje maakte op een stukje oud stramien, en hoe ik nu al een paar maanden veel plezier heb van het kleine ding. Ik hou van kleine tasjes. Net groot genoeg voor je autosleutels en portemonnee. En je mobiel natuurlijk! Daar gaat dit allemaal om. Groot in het nieuws is de lancering van de nieuwe iPhone 6. En wat blijkt? Hij kan doorbuigen!! O, wat een blamage! Maar dan denk ik wel: Wie stopt dat ding dan ook in z’n broekzak? Daar heb je toch tasjes voor…..

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.