Tasjes, blauw met een klein accentje geel


Van mooi weer krijg ik zin om te naaien. Ik had nog een lapje liggen wat nog geen bestemming had en het stofje was eigenlijk te mooi om niks mee te doen. In het weekend zette ik voor het eerst sinds lange tijd de naaimachine weer eens op tafel. Ik naaide een tasje en toen het af was kon het gelijk mee in de auto. Kleine tasjes zijn ideaal om bij je te hebben, vooral op warme dagen. Dan zie je een mooi plekje en zet je de auto aan de kant en loop je gelijk naar buiten om het moois even te bewonderen. Zoals hier bij de Maas. Een klein tasje met je fototoestel of mobiel is dan alles wat je nodig hebt.


Vanmiddag naaide ik er nog een paar tasjes. Blauw met een klein accentje geel. Want die overvloed aan boterbloemen dat blijft helaas niet zo.

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Oude DMC-boekjes

Tapisserie Spaanse danseres

Hagelbui

Vuurwerkstokjes

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen