Tasjes op vakantie

Wat neem je mee op reis? Ik neem altijd verschillende tasjes mee, want ik vind het handig om voor handwerkjes en flesje water en papieren en zo aparte tasjes te gebruiken. Als ik dan bijvoorbeeld op dek (of ergens anders) wat wilt haken, dan hoef ik alleen maar het haaktasje te pakken, samen met het ‘belangrijke papieren’ tasje. Zo voorkom ik dat het een rommeltje wordt.

Vandaag is het 1 juni, begin van een nieuwe maand. Ik ga in juni drie weken weg en tijdens die periode ga ik niet ‘life’ bloggen, zoals ik al jarenlang gewend ben. Het lijkt me fijn om tijdens deze vakantie niet na te denken over een dagelijks blogje. Wèl ga ik natuurlijk en hopelijk mooie foto’s maken, van handwerk in de natuur. Die foto’s zal ik dan laten zien als ik weer terug ben.

Gister liet ik een paar oude foto’s zien van een vorige vakantie, en zo kwam ik ook deze tassen-foto’s weer tegen. Ik heb nog veel meer foto’s die ik nog niet eerder heb laten zien op mijn blog. Ook al blog ik dagelijks, tòch blijven er vaak nog foto’s liggen die ik niet gebruikte, omdat er een volgende dag dan al weer wat anders was. Nu heb ik besloten om deze hele maand juni elke dag een foto te gebruiken die ik al eerder maakte. Er verschijnt dus wèl elke dag een blogje!

Deze foto maakte ik op één van de mooiste plekjes waar ik ooit geweest ben. We reden er met de auto naar toe. En als je daar dan bent: wow! Dan spring je uit de auto, gauw m’n tasje met fototoestel om m’n schouder en kijken! Daarvoor vind ik die tasjes echt ideaal! Je wilt op zulke momenten niet hoeven rommelen met je mobiel of iets anders, maar je wilt gelijk weg kunnen.

Gister mailde iemand mij: “Blijf inspireren!” Bedankt voor die reactie en ook voor vele andere aardige reacties. Ik vind het leuk om te weten dat ik anderen inspireer. Met het gebruik van kleine tasjes, of met andere dingen. Ik ga er graag mee door! Ook tijdens de maand juni, maar daar ga ik dan deze periode wat oude foto’s bij gebruiken die ik nog heb liggen.

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Court house kussens

Leven met bomen

Rabarbertasje

Eerste maand voorbij

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen