Geborduurde boom in vier seizoenen

Borduurwerk vier seizoenen met bomen

Hebben jullie de eerste tulpen ook al weer in huis? Gelijk de eerste weken van januari worden ze al weer te koop aangeboden. Maar ze blijven niet zo lang mooi als de tulpen die in het seizoen zijn gekocht (en dit zijn dan ook twee oudere foto’s).

In mijn blogjes vond ik het leuk om met de seizoenen mee te gaan en om op de actualiteit in te spelen. Zoals toen Willem Alexander precies een jaar koning was geweest. Op die dag eind april maakte ik een blogje waarin ik een geborduurd schilderij overlaadde met een rand van oranje tulpen. Die tulpen had ik meegenomen van een gekopt bollenveld. Het werd een overdadige foto!

Maar soms vergat ik ook wat bij al dat geblog. Dan was het m’n bedoeling om hetgeen waar ik over had geschreven ook in m’n shop te zetten. In dit geval het leuke bomenschilderij. Soms vergat ik dat. Van dit schilderij kan ik me nog wel herinneren hoe dat ging: ik wilde naar de vrijmarkt en niet meer achter de computer zitten. En later kwam het er niet meer van om dit schilderij in m’n shop te zetten. Nu plaats ik dit vier-seizoenen borduurwerk alsnog op m’n shop. Het laat vier keer dezelfde boom zien in vier verschillende jaargetijden en met twee vogels die een nest uitbroeden. We zijn nu weer bij afbeelding 1, dus toch wel een gepaste foto voor vandaag.

Delfts blauw bord met rode tulpen

1 gedachte over “Geborduurde boom in vier seizoenen”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.