Terugblik op open huis

Kussens met geometrische motieven
M’n open huis is achter de rug. Ik kijk er met veel voldoening op terug. Het liep niet echt storm, maar ik had het ook slechts kort van te voren aangekondigd, dus dan is het begrijpelijk dat mensen het niet meer zo makkelijk kunnen inplannen. Maar met de vrouwen die wèl op bezoek konden komen, heb ik heel fijn kunnen praten. Met iedereen klikte het eigenlijk zo goed dat we er niet eens aan toekwamen om al m’n handwerk te bekijken. Dus ga ik maar weer gewoon door met hier (op m’n blog) weer van alles aan jullie te laten zien. Zoals deze kussens.

Dit is met stip denk ik één van de mooiste foto’s van de afgelopen tijd. Ik ben er zelf wel content over. Of mag ik niet eens een beetje opscheppen? Ik denk dat ik gewoon nog een beetje hyper ben van de bijzondere gesprekken en de fijne contacten, dan krijg je dat. Deze foto maakte ik afgelopen zondag, toen ik besloot om deze week twee dagen open huis te houden. Toen had ik een uitnodigings-foto nodig. En op zondag laat ik vaak foto’s met kussens zien. Op dat moment had ik ook extra veel bloemen in huis, en die zette ik even allemaal bij elkaar. Over de kussens nog: alleen het linker kussen maakte ik zelf. Nou ja, dat is natuurlijk ook wel het mooiste, toch? O, daar ga ik weer….

Ik heb trouwens veel geleerd van m’n bezoek. De feedback was me welkom. Ik heb ook even gevraagd of jullie niet vinden dat ik veel te veel blogjes schrijf. “Nou, je bent wel produktief hè?” zo begon iemand voorzichtig. Tja, ik heb wel erg veel om te laten zien. En als je het teveel vindt, dan moet je gewoon doorscrollen hoor! Niet alles is voor iedereen interessant. En ik hou gewoon van schrijven. En af en toe bezoek aan huis dus!

Dan zet ik de bloemetjes binnen.
Enne… bedankt voor de aandacht maar weer!

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Macramé (planten)hangers

Gehaakte omslagdoek

Permin kalenders

Stilleven

Reacties

 1. Het was een superleuk uurtje, dank je wel voor je gastvrijheid. We hebben heerlijk kunnen praten!
  Liefs, Ineke

 2. Ik vind je berichtjes niet te veel. Als ik geen tijd heb lees ik het laatste bericht en later de rest. Dus wat mij betreft : lekker doorgaan zo. En je foto is schitterend!!

 3. Op zo’n regenachtige dag als vandaag zijn deze kleuren meer dan welkom!
  Ik kon helaas niet komen, dus stel ik me tevreden met een digitaal bezoekje.
  Is ook heel gezellig 🙂

 4. Margriet zegt:

  Bedankt voor jullie reacties. Ik ga lekker door met bloggen, en af en toe wil ik dan wel eens wat bloglezeressen ontmoeten! Hopelijk over een tijdje nog een nieuwe gelegenheid!

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen