Textieldagen Verhildersum

Knipsel
Het is prachtig weer, en textiel-liefhebbers die zin hebben in een ritje naar het hoge noorden, worden van harte uitgenodigd om naar de Textieldagen van Verhildersum te komen. Verhildersum is een landgoed in de plaats Leens, in de provincie Groningen.
Ik vul dit jaar ook een marktkraam. Ik heb een auto volgeladen en heb straks vier meter ruimte om alles op neer te leggen. Ik zou het natuurlijk fantastisch vinden als ik nog wat bloglezeressen ga ontmoeten!
De Borg, het Koetshuis en een museumwinkel zijn te bezichtigen, en er is een speciale expositie over Groninger dracht.
Verder zijn er heel veel leuke kramen, bijvoorbeeld met sokken, stropdassen, handgemaakt textiel uit Azië, haakwerk voor de grootste gehaakte deken, textiel uit Azië etc. Er is ook een eerste hulp bij handwerken: daar kun je je vragen op handwerk-gebied voorleggen aan Bep en Jeanny en als je advies van hèn krijgt dan weet je zeker dat je weer verder kunt, want zij zijn deskundigen in optima forma.
Maar liever niet al je geld besteden bij al die leuke kramen: ook nog wat boekjes bij mij kopen. Want m’n auto zit nu bomvol en die moet straks wel een beetje leger weer naar huis. Wie weet tot ziens op zaterdag 7 of zondag 8 mei!
Heerlijk: op naar het hoge noorden voor een paar mooie dagen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.