Textielobjecten

Sommige foto’s ontstaan bij toeval. Ik vond een boekje over Textielreliefs/objecten van een kunstenares uit de jaren tachtig, en ik twijfelde eraan of dat op mijn shop moest. Enerzijds ja, want het is een Nederlands boekje over textiel-verwerking, waar in die tijd volop mee werd geëxperimenteerd. Anderzijds nee, want er zijn vast nog veel meer van dit soort boekjes en ik weet niet of ik die allemaal interessant genoeg vind voor m’n shop.
Maar toen kwam dus dat toeval, en vond ik een ‘viltobject’ wat best wel veel lijkt op de gefotografeerde objecten uit het boekje. Dus toch een foto! Gewoon omdat het leuk is om te zien hoe boekje en object bij elkaar passen. En omdat het toch wel een beeld geeft van die tijd.

En omdat het een aanleiding is om in dit blogje wat te schrijven over mijn overweging om iets wel of niet in m’n shop te zetten.
Wat dat laatste betreft: eigenlijk alles wat Nederlandstalig is en over handwerk gaat loopt al gauw kans om in mijn shop te komen. Ik overweeg wel eens wat, maar dan vind ik het uiteindelijk tòch leuk om het erbij te hebben. En dat kunstige-viltobject mag er dan ook gelijk in m’n shop.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.