Tijdschriften borduren Libelle en Margriet


Onderaan een lege plek in de collage en misschien duikt er nog eens een oude Libelle-special op over borduren die ik nog niet wist dat er bestond. Maar voor zover ik er nu zicht op heb zijn er vier glossy-Libelles verschenen in de negentiger jaren die helemaal aan Kruissteek en Borduren waren gewijd.

In de bovenste rij staan de uitgaven van tijdschrift Margriet (die won!!), en daarvan weet ik dat er nog een paar zijn maar die heb ik momenteel niet. Vanmorgen blogde ik over het lekkere lenteweer (de was weer buiten ophangen!) en toen dat klaar was ging ik er even voor zitten om deze oude tijdschriften door te bladeren. Ik had nog een paar vragen liggen van lezeressen die een bepaald patroon zochten. Geen straf om die tijdschriften door te bladeren: integendeel! Dit waren destijds hele mooie tijdschriften en ze zijn nog steeds mooi en inspirerend. Ik vond er nog één die ik niet eerder op m’n shop had, en die staat er nu ook in. Voor wie op zoek is naar oude borduurpatronen. En als de was buiten wappert, borduurt het nòg lekkerder!

Bewaren

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Tapisserie Zeemannen

Textiel festival in Leiden

Oud en Nieuw

Chips zonder beugel

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen