Tijdschriften Cross Stitch

De Engelse markt voor Cross-stitch tijdschriften is natuurlijk veel groter dan de Nederlandse, dus daarom is er daar ruimte voor meerdere uitgaven die allemaal een beetje op elkaar lijken: Cross Stitch Quick (de vijf bovenste op deze collage, die zijn iets kleiner en dikker); Cross Stitcher, Quick & Easy Cross Stitch en Cross Stich Collection. Het concept is allemaal hetzelfde: veel borduurpatronen, die aantrekkelijk zijn gefotografeerd, en waarvan er zoveel mogelijk plaatjes op de cover worden weergegeven, zodat je een beetje een idee hebt wat je in dat nummer kunt verwachten.

Ik kreeg een vraag of ik nog meer van deze Engelse tijdschriften heb, dus dook ik mijn voorraad. En het is ook wel weer ècht het weer om met borduren bezig te zijn. Borduurpatronen kunnen soms iets weergeven wat precies past bij het moment. Zoals op het één na laatste tijdschrift van deze collage staat aangekondigd: One snowy night. Dat hebben we dit weekend net meegemaakt (hoewel, het viel nog wel mee met die vlokjes), en er komen vast nog meer van die winterse taferelen. Zo’n wintertafereel kun je dan ook in kruissteek vast te leggen.

Volop keuze dus, want voor een borduurpatroon maakt het niet uit in welke taal dat wordt gepresenteerd. Voor de prijs van deze tijdschriften maakt de taal wèl uit: ik heb ze goedkoop gehouden, want dat past in m’n aanbiedingen-periode.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.