Tijdschriften om iets te borduren voor Pasen

De Paasboodschap is elk jaar hetzelfde, het vrolijke lentegevoel ook. De zin om iets te borduren misschien ook wel, en de ideetjes daarvoor zijn al vele jaren leuk / sprankelend / schattig / aantrekkelijk / kleurrijk en vrolijk. Grote tijdschriften zoals Anna en Burda brengen al heel lang mooie nummers uit boordevol paasmotiefjes en als je zo’n motiefje zoekt dan maakt het niet uit of het van een voorbij jaar is.

Ook ‘kleinere’ tijdschriften zoals Renate en De Mooiste Borduurmotieven maakten speciale Paas-nummers, boordevol kleine motiefjes om na te borduren. Ik heb wel eens wat tulpjes laten zien die ik hier zelf uit maakte en nu kan ik dat nummer opnieuw in m’n shop zetten.

Dus dat is allemaal leuk, om toe te leven naar Pasen. Alleen is het dit jaar toch wel heel erg anders allemaal. Pasen in Lockdown, wat wel een hele rare gewaarwording is. Tussen die twee vreemde Paasfeesten in (die van vorig jaar en van dit jaar) verzamelde ik een stapeltje tijdschriften vol met springende haasjes, snoezige kuikentjes, lieve voorjaarsbloemetjes en bonte eieren en dat stapeltje heb ik nu in m’n shop gezet. Het is toch wat allemaal…. die haasjes blijven maar springen, maar ook zij kunnen de grenzen niet over….

1 gedachte over “Tijdschriften om iets te borduren voor Pasen”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.