Tijdschriften Sandra


38 nieuwe truien, 40 wintertruien, 40 voorjaarstruien, 40 superpatronen, 41 leuke truien, 43 herfsttruien, 43 mode truien…. Het schommelt allemaal zo rond de veertig. Sandra was er in de tachtiger jaren consequent in om de truien op ongeveer dezelfde manier aan te kondigen. En het valt ook op dat de vrouwen allemaal vanaf dezelfde hoek vanaf de cover naar de koper kijken: “Kijk mij, ik ben leuk, en jij bent straks ook leuk! Alleen nog even breien.”

Ik zoek wat beschrijvingen van oude nummers erbij, want ik krijg er plezier in:
40 modetruien, 42 supertruien, 42 voorjaarstruien, 43 zomertruien.… Zo adverteerde die gele balk in een vorige serie Sandra’s die ik in m’n shop had. Ik had destijds geaarzeld of ik deze oude  brei-tijdschriften in m’n shop wilde, maar tot m’n verrassing waren er toch weer wat mensen op zoek naar precies dat ene tijdschrift waar ze nou net die éne trui nog een keer uit willen breien. En zo komen deze tijdschriften vast ook weer terecht bij truien-liefhebbers die een vroeger nummer zoeken.

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Oranje quilt

Zwarte Pieten op geborduurde daken

Sinterklaas en Zwarte Pieten op hele mooie daken

Turqoise kussen

Een dag vol kleur

Comments

  1. Als ik deze plaatjes zo zie, dan denk ik: grote trui waar ga je met dat kleine koppie naar toe? Wat kan mode toch veranderen. Dit rijtje geeft daar een goed beeld van. Maar wie weet komt dit nog eens terug… heb ik nét mijn gróóóte trui uitgehaald…
    Misschien help jij hiermee wel mee aan een “revival” , je weet maar nooit 🙂
    Groeten van Digna

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen