Tijdschriften voor Pasen

De afgelopen maanden heb ik veel tijdschriften toegevoegd aan m’n shop. Bijna elke handwerk-techniek heeft een eigen tijdschrift en vaak zijn de oude tijdschriften nog heel bruikbaar, en dat geldt zéker voor de tijdschriften voor haken en borduren. Ik ben niet klaar gekomen met alles wat ik nog heb liggen, maar ik ga nu even een tijdschriften-toevoer-stop houden, tot na Pasen. Ik heb ook nog veel boeken liggen (die zijn nà de tijdschriften aan de beurt) en veel handwerk. Ik laat alles nu een tijdje liggen. Er staat genoeg in m’n shop en ik heb even m’n aandacht nodig voor andere dingen.

Deze als laatste nog: Leuke kleine borduurmotieven voor Lente en Pasen.
Dus de titel van dit blogje kun je op twee manieren uitleggen: het zijn ook de laatste tijdschriften vóór Pasen!

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Smalle of brede rand

Warm en koud

“Wat zegt het haantje dan?”

Engelse Flower designs

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen