Tunnel open

Bijna anderhalf jaar is er gewerkt aan een tunnel onder het spoor, vlak bij ons huis. Vanmiddag werd deze feestelijk geopend. Iedereen mocht voor die gelegenheid op de rijbaan staan en lopen en dat deden ook honderden mensen. Maar het duurde nog een paar uur voordat de auto’s daar mochten gaan rijden, en toen was het er een stuk rustiger en gingen wij ook even kijken. Dus dit is wat het geworden is; en dit is waarom iedereen al die maanden heeft moeten omrijden! Nu is de tunnel klaar!

Leuk, zo’n momentje! Je weet dat het over een half uur voorbij is, dat je daar nooit meer zo zult kunnen lopen. Eens kijken wat ik nog meer uit deze gelegenheid kan halen. Ik heb m’n kleurverloopvestje bij me, want het begon net iets te spetteren toen we van huis gingen dus ik had nog wat meegenomen. Gaaf, om dat hier even aan de tunnelwand te hangen! Kleurverloop…. tijdverloop …. reistijd….  rijbaan…. Deze opening was een grote gebeurtenis voor de stad en voor de buurt. En vanaf nu kan iedereen kan weer soepel bij ons huis komen!

1 gedachte over “Tunnel open”

  1. Annemiek Mulderij

    Zo lang wachten op zoiets lelijks. Wat is dat toch met al dat roest, er zijn zoveel mooie materialen verkrijgbaar die de omgeving ook opfleuren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.