Twee duifjes

Na bijna anderhalf jaar als twee duifjes bij elkaar in huis te hebben gezeten, mag mijn man voor het eerst weer eens een dagje naar kantoor. We hebben het samen goed gehad, elke dag samen thuis, maar weer eens het huis voor me alleen is ook wel weer eens leuk.

Later toegevoegd: Ik bleef deze dag dus helemaal niet alleen thuis, maar was een dagje weg. Bij thuiskomst las ik in het nieuws dat er al weer wordt opgeroepen om thuis te blijven werken. Dus vandaag zijn we weer twee duifjes, en koer ik weer naar de zolderverdieping (waar mijn man zijn werkplek heeft gemaakt): wil je al koffie?

En het geeft ook aan dat het eigenlijk geen zin heeft om dit soort zaken te vermelden op mijn blog. Het beleid verandert continu. Ik vond het gewoon leuk om deze foto te maken, het contrast van het filethaakwerk met de witte bloemetjes op een sjaaltje. En ik schreef er gewoon een paar zinnen bij uit ons eigen leven, want het is natuurlijk niet niks wat er allemaal gebeurt, en welke consequenties dat heeft. Maar nu denk ik weer dat ik me beter alleen tot de handwerken kan beperken, in plaats van over de onrustige landwerken te schrijven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.