Twee gehaakte zakjes

Gehaakte zakjes op paarse stof

Al eerder liet ik een gehaakt zakje zien, en eentje-in-wording. Het tweede is ook al een tijdje af en laat ik nu zien. Er is verder niet zoveel over te vertellen, behalve dat het fijn is om een makkelijk haakwerkje klaar te hebben liggen, bijvoorbeeld tijdens autoritten. En ik zou nog kunnen vertellen dat ik bij het koordje en in de laatste afwerkrand een randje gouddraad meedraaide en meehaakte. Dat geeft een leuk accent.
Nu wil ik deze twee zakjes gebruiken als kapstok om wat te zeggen over dat ik al een tijdje ‘op twee gedachten hink”. Misschien viel jullie op dat ik steeds scheutiger wordt met m’n foto’s! Toen ik begon te bloggen stelde ik me een strak geheel ten doel. Ik vond het mooi telkens één foto met daaronder een stuk tekst. De foto-van-de-dag was dan een mooie aanloop. Maar niet iedereen kijkt elke dag en als je eens in de paar dagen m’n blog leest, dan mis je die aanloop-foto. Dus begon ik met die Gehaakte zakjes aan kapstokfoto in het klein er dan toch nog bij te plaatsen. Soms was dat foto’tje nodig om de leestekst te verduidelijken. Later maakte ik die foto wat groter. Dat was dus al de tweede verandering. En nu ben ik recent met de derde wijziging begonnen: nu plaats ik soms (als ik het nodig vindt voor de duidelijkheid) die eerste foto in vol ornaat bij de stukjes van de vorige dag. Ik ben er nog niet uit hoor, wat ik het mooiste vind. Ik hink dus nog even op die twee gedachten: Ga ik voor een strak-opgezette blog, of ga ik voor meer foto’s?

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Pannelappen

Zonnige dagen

Radertjes in het schelpenzand

Liever koffie


Terug naar blog om daar verder te lezen