Twee ingelijste merklappen

Oude merklappen hebben veel charme en ze staan mooi in ieder interieur. Deze twee merklappen bied ik samen aan voor de prijs van één. Maar dat is dan wèl een afhaalprijs! Deze week heb ik schilderijenweek en ga ik elke dag iets van mijn geborduurde schilderijen laten zien. Aan het begin van de week: deze merklappen! Want merklappen liggen aan de basis van al het borduren!
Merklappen verzamelen: als je er eenmaal aan begint, dan kun je voorlopig vooruit want dan zie je elke keer iets nieuws wat óók zo mooi is!
Je kunt me mailen als je belangstelling hebt, en in de shop kijken naar de verdere details: Merklap 1956 en Merklap z.j.

Bewaren

Bewaren

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Tapisserie La Laitière van J.B. Huet

Een rondje kerst

Borduurwrek rode randen in avondlicht

Borduurwerk rode randen

Tapisserietas met gedichtenbundel Emily Dickinson

“I am nobody”

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen