Uitnodiging voor Royal tea bij tante Brocante

Winkel tante Brocante
In Apeldoorn is een hele leuke winkel van Tante Brocante en daar fietste ik een paar dagen geleden langs. “Opheffingsuitverkoop” las ik op de etalage, en dat is natuurlijk jammer. Ik ging naar binnen en genoot van al die mooie spulletjes. Het viel me op dat er zoveel mooie oude kanten en gehaakte kleedjes lagen, en zelfs een prachtig kleedje van frivolité. In zo’n entourage komen die extra mooi uit en ik vroeg of ik nog eens terug mocht komen om een paar foto’s te maken. Dat mocht. Die foto’s kan ik straks gebruiken als ik zelf ook nog wat meer kanten kleedjes op m’n webshop wil zetten. Met de eigenaresse van deze witte winkel kreeg ik een gesprekje over hoe leuk het is om een webwinkel te hebben: leuk! Zij gaat straks verder als webwinkel en die heeft ze nu ook al. Maar eerst dus deze opheffingsuitverkoop. En die geef ik bij deze aan mijn bloglezeressen door. Want er zijn vast nog wel mensen die in de buurt wonen die het leuk vinden om hier wat rond te kijken. Er is heel wat moois te zien.

collage brocante
Naast deze brocante-winkel is een geweldige tearoom: Royaltea, en nu kreeg ik een idee: als ik jullie nou tòch op deze winkel attent maak, dan kunnen we net zo goed allemaal op hetzelfde tijdstip daar naar toe en een keer met elkaar thee drinken in die tearoom! Ik ging het gelijk even uitproberen om jullie te laten zien hoe mooi het daar is. En ik heb het gelijk besproken voor aanstaande dinsdagmiddag. Dus nu wordt het een echte blog-ontmoetingsmiddag!

Bij deze een hartelijke uitnodiging aan bloglezeressen om op dinsdag 26 januari met mij op een heel mooi plekje in Apeldoorn thee te drinken.
Er is genoeg ruimte voor tien tot twintig vrouwen (wat zou het leuk zijn als er zoveel kwamen, maar met een paar ben ik ook al blij).
Consumpties zijn voor eigen rekening.
We kunnen een tijdje met elkaar kletsen en je kunt in de brocante-winkel je hart ophalen, en ik heb voor iedereen die komt een klein doosje (net vanmiddag in deze winkel gekocht).

f
Wie komt mij gezelschap houden in deze mooie tearoom?
Welkom a.s. dinsdagmiddag vanaf 2 uur bij Royaltea en tante Brocante in Apeldoorn!
Adres: Koninginnelaan 66.

7 gedachten over “Uitnodiging voor Royal tea bij tante Brocante”

 1. Wat verschrikkelijk jammer, dat is mijn werkdag, had anders graag even gekomen. Gaat die winkel nu alweer weg? Wat jammer, het is echt zo’n leuke winkel! Je hebt in ieder geval leuke foto’s gemaakt!
  Liefs, Ineke

 2. Ah, wat jammer Ineke en Mieke, het leek me nou net wel leuk om juist met jullie aan zo’n tafeltje te zitten! Wie weet een andere keer!
  En nu nog wat reacties van anderen die wèl kunnen komen….

 3. Hoi Margriet, helaas woon ik tever weg, maar weet je dat er in Apeldoorn een prachtige handwerkzaak is de Beekbergse Wol & Hobbyhal in Apeldoorn, Oude Beekbergerweg 14 in Apeldoorn. Deze winkel is echt een bezoekje waard! Ga eens kijken! groetjes Joke

  1. Hoi Joke, ja hoor, die winkel ken ik en kom er vaak. Dat is nog wel eens idee voor een andere keer. Nu eerst dinsdag naar de mooie Tante Brocante-winkel. Begrijp dat jij te ver weg woont hoor!

 4. Wat zou ik graag daar eens binnenlopen.
  Maar helaas, afstand en andere zaken verhinderen dat.
  Zaterdag kom ik wel naar Nijkerk 🙂

 5. Heb je vandaag ontmoet bij de ontmoetingsdag van merkwaadig en heb je kaartje megenomen.
  Nu ben ik thuis en ben meteen gaan kijken op http://www.tweedehands,nl.klees alles met veel belangstellung.Erg leuk,.Ik was degene die je vertelde over de oude merklap die ik had gekocht.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.