Uitzicht over de kwelder

Er stond een zak klaar met kleding die uitgezocht was om weg te doen. Daar viste ik op het laatste moment toch nog even een oude gebreide sjaal uit, die lang genoeg dienst had gedaan en weg mocht. “Als ik die meeneem en omdoe, dan komt hij vanzelf nog een keer op de foto”, zo was mijn overweging. Dus toen ik vol blijdschap op de ringdijk stond, en uitkeek over de kwelder bij Noordpolderzijl, deed ik m’n sjaal af en wond hem om het schapenhek. Een paar maanden geleden was ik hier ook en ik vond het heerlijk om hier nog een keer te zijn!

Ik was vier dagen weg en ben nu weer terug. Het was heerlijk om urenlang over kronkelige en rechte wegen te rijden, om uit te waaien en tv te kijken, koffie te drinken en te wandelen, op visite te gaan en mooie dingen te zien. Nu weer terug, en morgen nog een paar blogjes over m’n mini-vakantie in noord Groningen. Wellicht hebben jullie gemerkt dat er af en toe wat haperingen waren bij de blogjes van de afgelopen dagen. Dat komt omdat ik die maakte met m’n mobiel en dan gaat het minder soepel dan nu weer achter de computer. Weer thuis herstel ik die haperingen dan weer.

1 gedachte over “Uitzicht over de kwelder”

  1. Fijn even op pad en in een andere omgeving zijn, je zinnen verzetten. En Groningen lijkt me daarvoor een geschikte omgeving.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.