Veertig tweedehands handwerkboeken toegevoegd

Collage 25 tweedehands handwerkboekenCollage 15 Tweedehands handwerkboeken

Heel wat handwerkboeken en tijdschriften heb ik weer toegevoegd aan m’n shop. Sommige boeken stonden er al eerder op, maar waren verkocht en dan ben ik blij als ik weer een nieuw exemplaar kan aanbieden, zoals het klassieke boek Merklapmotieven (van A. Meulenbelt). Van sommige boeken, zoals Weef met plezier, typte ik de inleiding of de tekst van de achterkant van het boek over, om een goede indruk te geven van het boek. Van andere boeken maakte ik meerdere foto’s die ik in de galerij plaatste, zodat je ook een beeld kunt krijgen van de inhoud. Over sommige boeken maakte ik een apart blogje, zoals het boekje Nieuwe kruissteken in kleur (een erg leuk boekje als je van kruissteek houdt!). En van andere boeken heb ik zin om er nog meer van te laten zien, zoals het boek Alles over Kruissteken (links onder op de foto). Ook een erg leuk boek, wat nog wel wat meer aandacht verdient. Sommige boeken zijn speciaal voor liefhebbers van oude technieken en verzamelaarsters van oude handwerkboekjes (zoals de Deense boekjes over Hardanger). Andere boeken kunnen gewoon weer opnieuw gebruikt worden, zoals de boeken met prachtige voorbeelden over Tapisserie, en het boek met 850 brei- en haaksteken.
Het blauwe boekje midden op de foto is een oud DMC-boekje en daar heb ik zelf veel uit geborduurd. Dat wil ik graag nog eens laten zien, maar voor nu plaats ik eerst dit blogje maar. Want ik kan wel aan het vertellen blijven over al deze boeken, die ik zelf als handwerk-liefhebber zo leuk vond om op te sporen en nu te koop aan te bieden! Ik hoop dat er voor andere liefhebbers wat bij zit!

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Hema breiboeken

Schilderijtjes in Noors borduurwerk

Tijdschrift haakshow met beddesprei grannyy squares

Haakshow

Vijf jaar geblogd

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen