Verhuizing vandaag van m’n website

Kleurige bolletjes wolBolletjes wol
Drukke dag vandaag: alles gaat draaien! Al die bitjes en bitejes van m’n website. Ik ga verhuizen! Het is natuurlijk erg leuk om te melden dat ik ‘uit m’n jasje ben gegroeid’. M’n website staat vol met foto’s en die nemen met elkaar veel digitale ruimte in beslag en nu heb ik de grenzen van de groei bereikt. Van het oude pakket dan. Vandaag ga ik over naar een nieuwe provider of hoster. M’n site was recent al een paar keer vastgelopen en dat waren serieuze signalen dat het tijd werd voor een groter pakket. Dat hebben we voorbereid en vandaag ga ik dus ‘over’.

Het kan betekenen dat m’n website een paar uur uit de lucht is. Of dat het met bestellen niet lukt. Kom dan later nog een keer terug. Het kan ook betekenen dat jullie er niks van merken, en dat ik vanavond gewoon merk: Joepie, alles werkt!
Het voordeel voor jullie is dat m’n website straks veel sneller gaat zijn.

En terwijl de provider vandaag de technische dingen allemaal regelt en alles laat draaien, ga ik de snelweg op. Niet de digitale snelweg, maar een echte. Ik moet naar een andere provincie, waar mijn tandarts woont. Ik heb al een week kiespijn en ik hoop dat het niet voor m’n ogen gaat draaien als ik straks weer in de stoel lig. Ik probeer maar gewoon te denken: mooi dat die techneuten zoveel kunnen!

Update: De verhuizing is gelukt!

Bewaren

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Op de post (voor een trip around the world)

Uw poes in kruissteek

Vlinders op postzegels

Boeken over etnisch weven

Reacties

 1. “Update: De verhuizing is gelukt!”
  Goed zeg! Gefeliciteerd! Dat had je zo’n jaar of 2 niet kunnen denken hè? Dat je nu zo groot geworden bent dat je jas niet meer past 🙂

  Ik hoop heel erg dat het bij de tandarts ook goed gelukt is!

  (Hier heb ik het nogal druk; te weinig tijd, te veel te doen… maar af en toe lees ik weer wat blogjes bij 🙂 )

  • Margriet zegt:

   “Te weinig tijd, te veel te doen….” lastig, die afwegingen. Maar de achterliggende gedachte bij bezig-zijn-met-handwerk is toch ook: Het geeft rust, ontspanning, voldoening. Bij alle drukte: niet vergeten! Tijd-voor-jezelf is broodnodig!

   Over dat ik ‘groter ben geworden’: Ja! Dat ging hélemaal vanzelf! (nou ja…..)

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen