Vintage handwerkboeken

Sinds de vorige keer dat ik een overzichts-collage van vintage handwerboeken liet zien, heb ik ongeveer vijftig nieuwe boeken toegevoegd. In deze collage zie je er vijftien.

Vijftien vintage handwerkboeken

De afgelopen tijd voegde ik heel wat vintage handwerkboeken toe aan m’n shop. In het begin maakte ik foto’s van enkele bladzijden, zodat een indruk kan worden gekregen van hoe het boek eruit ziet als je het opendoet. Het leuke van snuffelen tussen oude boeken is immers dat je er even doorheen kunt bladeren. Soms zie je een patroon wat je aanspreekt en besluit je het hele boek te kopen. Of soms is het hele boek gewoon precies wat je zoekt. Maar voor dit moment ben ik even gestopt met die extra foto’s. Ik laat nu alleen de voorkant zien, en geef meestal een beschrijving die ik overneem van de achterkant van het boek of uit het voorwoord. In de handel in tweedehandsboeken (zoals op marktplaats) is het trouwens ook gebruikelijk om slechts de voorkant te laten zien. Mensen zijn vaak op zoek naar een titel, en als je dan ook nog de auteur vermeldt, en het aantal bladzijden en de staat van het boek, is het meestal wel voldoende. Natuurlijk wil ik graag méér laten zien, maar voor dit moment heb ik me voorgenomen om eerst zoveel mogelijk boeken die ik verzamelde op m’n shop te zetten. En het begint al een aardig volle shop te worden! Op deze foto-collage een indruk van wat ik recent zoal toevoegde. Mooie en leuke vintageboeken op handwerkgebied!

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Oud beddegoed

Oud macramé

5000 Artikelen

Terugblik op handwerken uit de kersttijd

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen