Vlinders in het Vroege Voorjaar

Van / In het vroege voorjaar krijgen we vlinders. Ik kan bijvoorbeeld niet naar de stad fietsen zonder midden op het een bruggetje even stil te staan. Daar pas ik m’n route voor aan, om door een park te kunnen fietsen. Liever niet langs de stadsring nu.

’s Avonds moest het wel via de snelweg, maar ook dan is er genoeg te zien. Alles wordt weer groen en je ziet zelfs meer mensen die zin krijgen om een eindje te vliegen. Wij handwerksters krijgen ook ‘Allemaal vlinders’ met bijvoorbeeld nieuwe borduurzin. Ik kwam een oud borduurpatroon tegen wat vroeger een bekend patroon was wat veel mensen bewaarden, maar lang niet iedereen kwam eraan toe om die vlinders ook te borduren. Maar vlinder-verlangens zijn recyclebaar, en ook al krijgt dit patroon nu een heel hoog nummer, uiteindelijk komt het tòch een keer in m’n shop: nr. 9996.

Het schiet op, maar vandaag ga ik eerst weer verder met nog wat vlinderen in de natuur. Ik ben veel weg dit weekend, dus niet veel tijd om mailtjes te beantwoorden. Dat komt dan na het weekend wel.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.