Vlindertje borduren

Vandaag doe ik m’n laatste bestellingen op de post. En nog één klein borduurpakketje plaats ik in m’n shop, voor wie het leuk vindt om een vlindertje te borduren. Vandaag doe ik m’n shop dicht voor een maand.

Dit borduurpakketje is ook wel illustratief voor de spullen die in mijn shop terecht zijn gekomen. In mijn zoektocht naar handwerkboeken en tijdschriften en patronen kom ik vaak ook wel het één en ander tegen wat al klaar is (oud handwerk) of wat nog gemaakt kan worden (zoals dit oude borduurpakketje). En die neem ik dan ook wel eens mee en komen in m’n shop terecht. Maar het is niet m’n eerste invalshoek geweest. Ook is het zo dat mensen die graag bijvoorbeeld een vlindertje willen borduren, keuze genoeg hebben in wat er nù allemaal wordt aangeboden. Toch hebben die oude dingen ook hun charme. Veel mensen hebben er goede herinneringen aan omdat ze vroeger al eens zo’n pakketje hebben gemaakt of gezien. Of er zijn andere redenen waarom je graag wilt dat zo’n vlindertje via de post naar je toevliegt. Maar ik wou dus gewoon eens uitleggen waarom mijn categorie ‘borduurpakketjes’ minder groot is dan de handwerkboeken.

Hoe dan ook: na vandaag blijven al die vlinders op de postzegels nog een maandje liggen, tot juli.

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Gehaakte kastrandjes

Frivolité patroontjes

Oude hardanger kastrandjes

Koude lente

Reacties

 1. Fijne vakantie gewenst. Geniet van al het moois, dat je gaat zien.
  Ben benieuwd, wat voor mooi handwerk we na jullie vakantie te zien krijgen.

  Een hartelijke groet uit Emmen

  • Margriet Hof zegt:

   Dankjewel voor je meelevende reactie.
   Ik vind het een leuk idee dat er mensen zijn die mijn handwerk-op-vakantie-foto’s op prijs stellen! Er zitten al wat dingen in de auto die ik straks op een fjord wil zien!

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen