Vogeltje borduren

Gister liet ik weten dat het me misschien niet lukt om elke dag te bloggen, maar nu kom ik erachter dat ik eigenlijk helemaal niet zo lang kan zonder m’n blog. Dus ik probeer op de kleine toetsjes van m’n mobiel wat te schrijven en realiseer me dat m’n blog ook een uitlaatklep voor me is. En ik realiseer me ook dat ik heel veel trouwe bloglezers heb die met mij meeleven en daar ben ik blij mee!

Dus ik ga toch gewoon verder met elke dag wat te schrijven, al gaat het anders dan anders. Ik ben elke dag bij m’n moeder bezig maar ik zoek ook tijd om me te ontspannen. Ik woon een tijdje in de flat met uitzicht op de IJssel en daar ligt nog dit vogeltjes kussen wat ik eens aan m’n moeder gaf. Ik had het zelf gemaakt van een oud borduurwerk. Als ik dan weer bij m’n moeder ben geweest, pluk ik een paar bloemetjes uit haar tuin en ga in de flat naar buiten zitten kijken. Dat kan ik uren volhouden en als ik er dan eindelijk genoeg van heb dan borduur ik wat. Deze pauw (die ik op het kussen legde) kreeg ik net klaar. Er moet er nog één bij, maar die schiet niet op. Het uitzicht is gewoon te mooi, ik blijf maar kijken….

3 gedachten over “Vogeltje borduren”

 1. Je blog is bijna als een dagboek. En ik mag af en toe over je schouder meelezen.
  Ik kan me goed voorstellen dat je het mist en er toch weer naar teruggaat….ook al heb je het idee dat je daar de tijd niet voor hebt.
  ga gewoon op je gevoel af Margriet!

  fijne zondag

 2. Wat fijn, dat je zo’n uitlaatklep als je blog hebt, het voorkomt ook dat je “vast” komt te zitten in alle emories, die op je af komen.
  Nog even van het mooie uitzicht genieten.
  Je zou het bijna gaan borduren.

  Veel sterkte

 3. Margriet Hof

  Bedankt voor jullie reacties! Doet me goed! Ik hou het maar een beetje vaag op m’n blog, maar het is wel een enerverende periode.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.