Vrolijk?

Vrolijk geborduurd schilderijtje

Maandagmorgen en het stormt nog steeds. Geen vrolijk lentezonnetje nog, behalve op dit schilderijtje. In de wereld heeft het ook gestormd en gisteren waren miljoenen mensen op straat om te protesteren tegen terrorisme. Alleen in Frankrijk al 3,5 miljoen mensen, aangevoerd door een grote stoet regeringsleiders. Indrukwekkend!

Maandagmorgen, iedereen weer aan het werk. Ook mijn lieve man. Hij had de eerste week van januari nog vrij en samen hebben we de gang opgeknapt. Verven en behangen, een mooi begin van het jaar. De potten van de lijm en plamuur waren geel maar verder was het somber. We gebruikten een daglicht-lamp om toch in de donkere hoekjes te kunnen komen.

Maandagmorgen, en ik zet nog een paar schilderijtjes in m’n shop en daarna weer overschakelen naar andere dingen. Dit schilderijtje kochten we in de afgelopen week in een kringloopwinkel. Die is in onze stad náást de stort. We brachten een achterbak vol spullen naar de stort, en kwamen met één schilderijtje weer terug. Eh… om eerlijk te zijn: nog een paar. Maar dat komt later allemaal wel! Fijne dag, en ik hoop dat bij jullie het zonnetje binnen schijnt! Ook al is het in de wereld niet altijd zo vrolijk.

1 gedachte over “Vrolijk?”

  1. Wat een schattig borduurwerk. Leuk patroon omdat de stam van de boom helemaal naar onder doorloopt.
    Hier is het ook koud en nat en somber. Maar boven roept de naaimachine en ga ik lekker rommelen vandaag.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.