Vrolijk tasje


‘ s Avonds negen uur. Het werk van deze dag zit erop. Ik pak gauw de fiets en maak nog even een ommetje. M’n tasje is nieuw, net gemaakt. Er zit een breiwerkje in en nu zoek ik nog even een plekje voor een paar pennetjes recht breien. Hmm, recht breien, dat klinkt goed!

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Merkwaardig

Hogere sferen op paleis het Loo

Voddekleedje op de Hardangervidda

Losse haakpatronen van Durable

Reacties

 1. marleen zegt:

  Mijn bestelling was binnen. Ik had enkele boekjes besteld op de site van Margriet omdat ik patronen nodig had om gordijntjes te haken. Dus snel de enveloppe opengemaakt. Wat een verassing! Mijn pakketje zat in een leuk tasje. Beslist zelf gemaakt door Margriet! In dat tasje een mooi ingepakt stapeltje boekjes met kaartje. Een cadeautje, zo voelde het. Het tasje heb ik in mijn handtas zitten voor kleine boodschappen. Ik gebruik het ook als ik kleine of lichte spulletjes meeneem in plaats van mijn handtas.

  Bedankt Margriet voor dit onverwachte leuke en nuttige presentje en voor de zorg die je besteedt aan de verzending van bestelde producten. Het is gezellig uitpakken zo!!
  Ik heb al een patroon gevonden en ga gauw aan de slag.

  Groeten,
  Marleen

  • Margriet Hof zegt:

   Heel hartelijk dank voor je reactie Marleen! Voor anderen die meelezen: ik had Marleen m’n eerste tasje gestuurd bij haar bestelling en nu ben ik blij dat het zo goed overkwam en gewaardeerd wordt. Ik hoop er later nog eens op terug te komen. Eerst nog wat tasjes bijmaken, en dat gaat langzamer dan ik dacht.

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen