Vrolijke bloemen in mei

Borduurwerk Bloem op stramien
Ach, wat een somberheid voor eind mei…
Ik weet een goede manier om weer vrolijk te worden: bloemen plukken (maar mijn boterbloemen zijn alweer bijna uitgebloeid en m’n tafel ligt bezaaid met gele blaadjes). Een nog betere manier is: iets met dit borduurwerk doen! Ik kocht het een paar dagen geleden en zou het natuurlijk best zelf kunnen houden want dit zijn nou helemaal precies de kleuren en motieven waar ik blij van wordt! Maar misschien heeft iemand anders ook wel ideeën wat ze hiervan zou willen maken. De meest voor de hand liggende bestemming is natuurlijk een kussen. Dan moet het werk nog wel even wat worden opgespannen, want het bobbelt nogal. Maar op een grote tas: ook heel mooi!
Terwijl ik bezig ben met dit blogje plenst het van de regen. Het is de mooie meimaand en overal bloeien witte en gele en paarse bloemen. Maar het is wel veel bewolkt en koud geweest deze maand. Maar ook wel lekker om dan binnen bezig te zijn!

(Trouwens, als het nu mooi weer was geweest, dan had ik denk ik een tekst geschreven over hoe leuk het zou zijn om hier een kussen van te maken voor in de tuin…)

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Bestellingen voor België

Prettige kerstdagen

Gehaakt tasje in felle kleuren

Gehaakt tasje

4000 blogjes!

Comments

  1. Ik vind deze heel apart, waarschijnlijk is dit patroon letterlijk overgenomen van een tekening, aangezien de steken nergens écht symmetrisch zijn. Dat maakt het heel levendig om naar te kijken! 🙂

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen