Wandeling tussen de toppen van de bomen

Het kan! Je kunt wandelen tussen de toppen van de bomen!
Bij het Buitencentrum op de Hondsrug bij Drouwen is een Boomkroompad. Dit is een stalen constructie die je op hoog niveau leidt. Het zachte ruisen van de bomen (tussen het geschreeuw van de kinderen door) wordt heel anders ervaren als je op deze hoogte bent. Ik vond het fantastisch!

Eerst door een tunnel van wortels, en dan 22 meter omhoog. Dag bomen, dag vrienden!

Je moet die negatieve recenties gewoon niet geloven. (Als ze geen schreeuwende kinderen hebben, dan schreeuwen ze internet wel vol). Om te laten zien dat je wèl uitkijkt op de toppen van de bomen, ook nog deze foto.

Maar ja, ik ben er niet voor om internet te corrigeren. Dus deze foto zal ik straks wel weghalen. Ik heb wèl mijn eigen agenda, en dat is een link naar handwerk maken. Ik had natuurlijk m’n tas moeten ophangen ergens, of een kussentje hoog in de lucht fotograferen. Maar ik heb wat anders bedacht. Wat kun je maken van al dat hout? Houten kantklosjes! Om met fijne draden net zulke fijne vertakkingen te maken als de natuur dat kan. Een patroon volgen, iets moois maken! Blij zijn met ons land en ons handwerk, onze bomen en bossen, onze kunst en onze tradities.
Zie je: van een wandeling tussen de toppen van de bomen wordt ik weer hélemaal vrolijk!

1 gedachte over “Wandeling tussen de toppen van de bomen”

  1. Mijn zoon en ik zijn daar (als uitstapje buiten het Pieterpad) geweest toen het nog maar net was aangelegd (het dateert van 1996); toen kon je inderdaad nog ruim over de boomtoppen uitkijken. Later nog eens geweest en toen waren de bomen al flink doorgegroeid en liep je meer tussen dan boven de toppen. Misschien moeten ze het pad wat ophogen? 🙂
    Groeten van Digna

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.