Warme oudejaarsdag

Vanmorgen toen we de achterdeur open deden dacht ik: zal ik hem maar open laten staan? Ineens is het zò warm! Misschien wel weer een record voor de warmste oudejaarsdag ooit gemeten. En nu hebben we zelfs helemaal geen warme mutsen nodig!
Maar wel nog even deze ‘kleine mutsjes’ en ‘kleine truitjes’ laten zien, die ik kreeg via kaarten.

Het is vandaag toch ècht wel weer heel anders dan anders. In onze stad is het dit jaar veel rustiger dan anders vanwege een vuurwerkverbod. Ik geniet ervan dat we gewoon over straat durven en gewoon min of meer rustig thuis kunnen zijn. Maar nu is het dus ook nog eens raar met het weer. Het is dus warm, en we hadden al zin om vanavond naar een vuurwerkshow te gaan, die de stad had georganiseerd als compensatie voor dat vuurwerkverbod. Maar nu waait het ook nog eens heel hard en zijn veel grote vuurwerkshows afgelast.

Ik vind het allemaal prima. Lekker nergens naar toe, en helemáál geen muts op, en lekker thuis! We hebben een fles bruisend spul klaarstaan en voordat we daar de kurk vanaf knallen denk ik dat die fles eerst nog even zo’n klein mutsje op krijgt!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.