Weet geen titel

En ik weet ook geen tekst.

Ander keertje weer.

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Vier je bijbel

Lied van de Nationale Feestrok

Geborduurde paaseierenkrans

Geborduurde paaseierenkrans

Kersttragiek

Reacties

 1. “granny blokken”
  Ik weet nog (volgens overlevering, ik was toen nog erg klein, of zelfs niet geboren) dat mijn oma voor de verloting voor een goed doel een groot plaid van granny blokken had gehaakt. Volgens mij met een gebreide zachtgroene achterkant. Toen bleek ze dat plaid zelf te winnen!
  Het is nog heel lang in mijn familie in gebruik geweest en het kan me nog altijd spijten dat het plaid er niet meer is.

  • Margriet Hof zegt:

   Wat een verhaal zeg: iets met liefde gemaakt voor het goede doel, en dan toch weer terug bij de maakster. Ja, ik kan me voorstellen dat je die plaid graag nog had willen hebben. Staat hij nog ergens op een foto? Echt jammer dat hij is weggedaan, maar ik denk dat ze toen niet konden overzien dat daar later iemand in de familie spijt over zou hebben.
   En ik kan me ook voorstellen dat je elke keer als je zo’n plaid ziet, dat je er dan toch weer even aan denkt. Maar wel mooi dat je familie hem nog zo lang heeft gebruikt.

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen