Wintersterren op m’n kussen

De parkeerplaats stond helemaal vol en ook langs de weg stond een lange rij auto’s. Op zo’n mooie zondagmiddag gaat natuurlijk iederéén daar wandelen. Dit is bij Hoog Buurlo, een mooi plekje. Ik had een kussen meegenomen en dat legde ik aan het begin van de wandeling even op het hek. Wintersterren. En straks krijgen we de maan!

Aan het eind van de wandeling haalde ik het kussen nog weer even uit de auto. Want nu liepen achter dat hek de schapen van de nabijgelegen schaapskooi. De zon was wat verder gedaald, het licht scheen niet meer op het kussen. Maar wat was het móói zo!

In de natuur is altijd wat te zien en te beleven. Voor de maansverduistering van de komende nacht gaan we de wekker zetten!

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Brilhoesje werd mobielhoesje

Planten en bloemen en rozen en struiken in kruissteek

Zachtroze als opvulkleur

Vrolijk tasje

Reacties

 1. Hoi Margriet, wat heb je weer prachtige foto’s! Zo heerlijk dat het wat vriest en nog fijner de zon schijnt. Wat blijft dit kussen mooi, eigenlijk is het een tijdloos kussen. Na deze winterse wandeling kun je er prima op uitrusten, denk ik zo. Goed om zo de week fris te kunnen beginnen.

  • Margriet Hof zegt:

   Bedankt voor je reactie! Het is inderdaad een heel mooi kussen.
   En over ‘de week fris beginnen’: ja, dat deden we! We gingen vanmorgen om 6 uur terug naar hetzelfde plekje als gister, om daar de maansverduistering te zien. Het was daar helemaal donker en een prachtige belevenis!

 2. Prachtig kussen in mooie omgeving. Heb je de maan gezien? Ik niet, lag lekker te slapen.

  • Margriet Hof zegt:

   Ja! We zijn net terug van ons plekje op de hei. Het was een half uurtje rijden maar dat hadden we er voor over. Zo mooi om dit gezien te hebben!

 3. miekequilt zegt:

  Wat een mooi kussen op een mooie plek.

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen