Woef

Wij wandelden zaterdag ergens. Het was mooi. Ik had er al wel genoeg over geblogd, maar ik had nog een paar foto’s. Die kunnen ook nog wel gebruikt voor een blogje. Ik maakte nog twee foto’s van een bordje.

Niet iedereen vindt dat die bordjes ook betekenis hebben. Ook nu weer werden we opgeschrikt door een loslopende hond die ineens op ons afkwam. Niet leuk. Je loopt daar zo lekker rustig en ineens zo’n grote hond die veel te dichtbij kwam. De eigenaar groette vriendelijk. Vond het kennelijk normaal. Ik niet.
Dus voor iedereen die dit leest en ze ook wel eens los laat lopen: een kleine reminder! Wandelen is echt leuker zonder te schrikken.

Op zo’n klein kussentje zijn die hondjes wèl weer heel leuk:

Het kussentje hing ik aan het paaltje wat te zien is op de foto hieronder.
En verder maakte ik deze foto’s ook om de bloeiende koolzaadvelden te laten zien. De teelt van koolzaad om daar olie uit te halen is al enkele jaren in opmars.
De olie heeft een lager percentage verzadigde vetten dan olijfolie, bevat tien keer meer omega 3 en heeft de juiste verhouding omega 3 – omega 6. En er zijn nog wat meer voordelen. In het Nederlandse landschap is duidelijk te zien dat die voordelen nu herontdekt zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.