Wolbloemen haken

In een rieten mandje zaten bollen mohair in mooie kleuren en een onafgemaakt project met wolbloemen. Ik vind het altijd spannend wat je tegenkomt als je zo’n mandje opendoet en dan vind ik het gelijk alweer lastig om het deksel dicht te doen en het voor iemand anders te laten staan. “Toch maar meenemen, leuk om op m’n blog te laten zien.”

Thuis keek ik er nog eens wat beter naar en zag ik hoe de mevrouw die hieraan was begonnen het had gedaan. Ze had een bestaande toilettas overtrokken met een neutrale stof. Dat is handig, want dan heb je de basis al, met ritssluiting en al, en kun je gelijk met het creatieve plezier beginnen. Van de mooie restjes haakte ze wolbloemen, in verschillende vormen. Een sprankelend geheel!

Zou iemand zin hebben om het af te maken? Of is het wel genoeg als ik het hier ter inspiratie laat zien? Ik denk het laatste, dus dit ideetje heb ik doorgegeven en de wolbloemen ga ik zelf ergens anders opnaaien. Ik heb ze al losgehaald (ze zaten vast met een speldje) en er een paar bij gehaakt. Wat een leuk werkje is dat met wol in zulke mooie kleuren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar top
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013