Zaterdagavondgroet

Avondwandeling op de Weerterheide. Deze ligt vlak naast ons vakantieverblijf. Even een stola om en nog een eindje lopen.

Terug in het huisje drinken we nog wat. Er is al nauwelijks een plekje meer vrij op de salontafel. Vlak voor we vertrokken werd het nieuwe nummer van ‘Merkwaardig’ bezorgd. Die nam ik mee om hier te lezen. Er staan mooie foto’s in van prachtig borduurwerk, ook van één van m’n bloglezeressen. We inspireren elkaar!

Hartelijke groet vanuit Brabant!

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Oude DMC boekjes

Vijf jaar geblogd

De Magere Brug over de Amstel

Tentoonstelling Quilts met thema: Kringloop

Reacties

 1. Jacquelien zegt:

  Borduurwerk op de voorkant van het tijdschrift doet mij denken aan Zomerboeket in het groen van Jan Houtman.

 2. Zie ik daar nou toch een bekend gehaakt kleedje links op de foto?
  Mooi borduurwerk zeg, op de kaft van Merkwaardig!
  Veel plezier deze dagen en geniet van het fijne weer.
  Tineke

 3. Henny van Rijn=van der Esch zegt:

  Hallo,

  Al ben ik aan de late kant, toch wil ik je nog even feliciteren met het feit dat jouw werk opgenomen wordt in de Koninklijke Bibliotheek. Bijna iedere dag kijk ik wel even op jouw website, omdat ik ook een fanatiek handwerkster ben, hoewel dat de laatste tijd enigszins stil ligt, doordat ik zoveel andere creatieve interesses heb, zoals fotograferen en daarmee al jaren uitgebreide vakantieverslagen maak.
  Waarom ik je eigenlijk ook iets laat weten, is het feit dat we eigenlijk een soort “collega’s” zijn geworden, want ook bij mij kwam er een poosje geleden den bericht van de Koninklijke Bibliotheek met de vraag of een boek dat ik heb geschreven/samengesteld over mijn grootvader mocht worden opgenomen en dat is inmiddels ook gebeurd en ook in de catalogus vermeld. Mijn grootvader was architect in Zwijndrecht en ik ben voor het boek op zoek gegaan naar wat er nog terug te vinden is van zijn werk en bovendien over het gezinsleven etc.
  Ik wens je verder nog veel succes met de website en alles wat daar mee te maken heeft.

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen