Zelf merklappen maken

Boekje zelf merklappen maken
De meeste merklappen zijn mooi om te zien maar ingewikkeld om te maken. Het kan ook anders: je kunt ook kiezen voor een klein borduurwerkje. Gauw klaar en je kunt er ook een krachtige boodschap inleggen als je wilt. Ik nam het boekje “Zelf merklappen maken” mee op vakantie, maar daar kwam natuurlijk niks van. Tussen de hoge bergen stond m’n hoofd niet meer naar tapisserie. Nu weer wel, en ik wil deze twee bomen af hebben vóór onze trouwdag-viering. Leek me wel een leuke symboliek, die twee levensbomen.
En ik vind het ook wel leuk om weer iets te borduren uit m’n eigen boekenvoorraad. Dit boekje is vrij bekend (en ik heb dan ook een paar exemplaren te koop) en geeft nog veel meer voorbeelden van die leuke kleine en krachtige tafereeltjes. Mooi om te borduren met wol in halve kruissteek. Na al die uren langs de marktkramen heb ik vanavond echt zin in rustige steekjes maken.

Bomen borduren

Bewaren

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Boeken over Batik

Meisjes met ballonnen

Kunstbreien en rondbreien

Tablet-tasje

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen