Zeven ingelijste foto’s letterlappen

Zeven ingelijste foto's letterlappen

Lachen toch! Zeven identieke letterlappen: geen alledaagse foto! Deze schilderijtjes kon ik recent ergens goedkoop kopen en ik vond het niet zo makkelijk om me in te houden. Nog één en nog één en nog één….. Ik zag het al helemaal voor me om ze op m’n shop te zetten maar vergat in m’n enthousiasme iets: ze passen niet door de brievenbus. Jammer, dan komen die vervelende pakketkosten er weer bij. De maten van deze schilderijtjes zijn 40 x 31 cm en hoewel ze haast niks wegen zullen ze toch met pakketpost moeten. Misschien vindt iemand dit leuk om erbij te kopen als ze toch iets bij me koopt, dus als extra bestelling als er toch al een postpakket moet worden verstuurd, dus Zeven ingelijste foto's letterlapik zet ze nu maar gewoon in m’n shop. En misschien heb ik nog eens gelegenheid om ergens met een boekentafel te staan of zo, en dan kan ik deze schilderijtjes wel meenemen. We zien wel!
Nu eerst nog wat over de schilderijtjes zelf. Het zijn gewoon plaatjes, maar wel van goede kwaliteit. Géén echt borduurwerk dus. Het lijstje is van plastik. Dit lijkt mij een heel leuk hebbedingetje om bij je eigen borduurwerken te combineren. Dan geeft het wat extra accent. Wat een leuke overdadigheid hè?

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Brieflezende vrouw in tapisserie

Blauwe weidsheid

Gerda Bengtsson – kunstenares van planten in kruissteek

Verhuizing vandaag van m’n website

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen