Zon in Zeeland

Bij elke trap over een dijk of duin is het weer spannend: hoe ziet het land of de zee erachter uit? We waren een oktober-midweek in Zeeland. Gister terug en vandaag gelijk verslag in tien blogjes. Wie wil kan meekijken naar hoe het land en de zee eruitzagen!

Ik had gekozen voor weinig-mee. Wat ik onderweg bij me wilde hebben, moest in een klein gehaakt tasje passen. En zo liep ik met het tasje door middeleeuwse steden en over weidse stranden. Ik vond het een handig ding.

De spectaculaire Zeelandbrug! Maar niet aan elke paal kun je iets ophangen…..

Twee sjaaltjes bij me.
En steeds dezelfde trui aan, die ik ook vlak voor vertrek nog in elkaar had gezet. Nog niet alle draadjes zijn afgehecht, maar dat zie je niet.

Heerlijk kijken, rijdend over dijken en Deltawerken. Genieten van de weidsheid en het mooie weer.

M’n gebreide handdoekjes kwamen overal van pas. Bijvoorbeeld om een klein wenteltrapje op te leggen (we zochten fossiele schelpen en haaietanden bij het Kaloot bij Borsele).

Vlak voor vertrek stuurde m’n zus ineens foto’s van een geel badeendje op wonderlijke plekken. “Kan ik ook”, dacht ik en nam mijn oude eigengemaakte knuffeleendje mee.

De laatste foto is van gister. De bewolking komt opzetten en trekt het hele land in. Tot op het laatst genoten van het uitzonderlijke najaarsweer in Zeeland. Weer naar huis. Wedstrijdje gedaan met de zon om de bewolking vóór te blijven. Niet gelukt. Maar wel een prachtige midweek gehad!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar top
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.