Zonnebloemen en zonnepanelen

Zon op het land! Zon op de grond en zon op het dak!
Vlak voor de stormen vorige week kregen we alsnog onze zonnepanelen, nadat het eerder in januari niet was gelukt. We zijn blij dat het alsnog goed kwam. Nu kijken we elke dag hoeveel energie de platen op het dak hebben opgeleverd. Vandaag de meest produktieve dag tot nu toe.

Aanvankelijk waren we wel teleurgesteld, toen het niet bleek te lukken. Ik had die dag al een handwerkje klaarliggen, met geborduurde zonnebloemen. Daar wilde ik dan ’s avonds een blogje mee maken. Maar het borduurwerkje werd toevallig net die dag besteld. Ik deed het op de post, en kreeg bericht dat de ontvanger er blij mee was. Maar ik dacht natuurlijk wel even: ik had er liever eerst een zonnepanelen-blogje mee gemaakt.

Maar nu kan het alsnog! Ik heb nog eenzelfde borduurwerkje liggen en deze heb ik zelf vroeger gemaakt! Het patroon stond destijds in een bekend damesblad en kennelijk wilde ‘iedereen’ dat toen gelijk borduren, want ik ben dit borduurwerk al wel vaker tegengekomen. En zo gaat het ook met de zonnepanelen: ‘iedereen’ wil ze nu graag hebben, met de hoge energieprijzen. Wij zijn blij dat het bij ons gelukt is!

1 gedachte over “Zonnebloemen en zonnepanelen”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen? Wellicht is dit interessant...

Scroll naar boven
Archief van de blogjes
Blogjes per week

De laatste 15 weken worden weergegeven

Blogjes per maand

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Bedankt voor het bericht

Het bericht is succesvol verstuurd.

Bedankt hiervoor.