Ariadne extra haken


In elke Ariadne uit de zeventiger en tachtiger jaren stonden haakpatronen, want dat was toen volop mode. Maar de redaktie wist dat er behoefte was aan nòg meer patronen, dus verscheen af en toe ook een Extra-Haken-Special. Mijn zus was laatst op bezoek en bladerde deze nummers door. “Wil je nog thee?” vroeg ik, maar ze hoorde me nauwelijks. De hele tijd hoorde ik haar zeggen: “O, dìt is leuk, en dat, en dat!” Mooie bevestiging dus, dat dit heel aantrekkelijke tijdschriften waren. En weer zijn! Drie oude nummers staan al op m’n shop, en drie komen er nu bij. Sommige zijn wat aan de kaft beschadigd, maar ze gaan vast tòch weer heel veel haak- en herkennings-plezier opleveren. “O, dìt is leuk, en dat, en dat!”

Geen links in dit blogje, maar kijk bij de categorie Haak-tijdschriften welke er nu te koop zijn.
O ja, die “behoefte aan nòg meer patronen”, dat las ik in één van de voorwoorden, dat verzon ik dus niet zelf.

Bewaren

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Handwerken met plezier

Fantastische breimode in oude tijdschriften

Borduurwerk poesje

Poesje

Tweedehandswerk

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen