Borduurwerk rode randen

Borduurwrek rode randen in avondlicht

Rode randen zijn fijn om te borduren en geven een klassiek resultaat. Op de onderste foto zeven randjes die ik kocht op de antiekmarkt, waar ik eerder over schreef. Deze week is er weer één (voor als je vakantie hebt en er ook eens heen wilt). Er zijn mooie dingen te koop op het gebied van oud handwerk. Op de bovenste foto het handwerk wat ik zelf ben begonnen. Deze foto nam ik op de avond dat mijn man weerAnjers in avondlicht thuiskwam uit het ziekenhuis. Wat was het heerlijk om op een tropische avond ’s avonds in de tuin bij te komen met een borduurwerkje. Ik zat daar zo met een kopje rooibosthee en was dankbaar hoe alles was verlopen. Voor mij (en heel veel anderen!) is borduren een heerlijke manier om tot rust te komen. En of je ze met kleine of met grote steekjes maakt: geborduurde rode randjes geven altijd een mooi effect. Terwijl ik daar zo zat, viel mijn oog op de anjers: ook met rode randjes!

Rode geborduurde randjes

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Geborduurde oude randjes

Geborduurde randjes – continuïteit

Borduurwerk in zwart en rood

Borduren in zwart en rood

Olifantenkussen

Boekenlegger met koolmeesjes

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen