Diverse handwerken

Diverse handwerken
Soms is het een gezellige drukte op m’n foto-tafel en ben ik met van alles tegelijk bezig. Deze foto is niet zo erg gestyled maar geeft een indruk van mijn soms wat rommelige bezigheden.
Kleine blauwe bloemetje: borduren in de avonduren.
Het grote boek Naaldkunst: een prachtig boek! Van harte aanbevolen. Alles staat erin! Gebreid kinderrokje
Roze pannelappen: het lijkt me leuk nog eens een collage te maken van alle oude Nederlandse pannelap-modellen die we nog kennen van onze moeders en oma’s. Dit model met de schuine opzet is talloze malen gehaakt en gebruikt.
Het gehaakte rokje: wat een schatje! M’n zus was laatst ook zo’n rokje aan het haken maar ik zag er niet zo gauw een verhaaltje bij. Nu laat ik alsnog het rokje van m’n zus ook even zien. Ze vroeg mij om een elastiek voor de taille. Langzamerhand wordt ik ook in de familie de handwerk-vraagbaak. Heerlijk om met handwerk bezig te zijn. Ook al is het soms wat rommelig….

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Geborduurde kussens in Saint George’s Memorial Church

Oude losse schortzakken

Oude boeken over “The Art of Embroidery Craft”

Picknickkleed in HongKong

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen