Drie tapisserietasjes: hond, poes, paard

Tapisserietassen aan hek
Deze tasjes heb ik met liefde gemaakt en ik plaats ze nu in m’n shop. Nog wel even voor de duidelijkheid: ik gebruikte borduurwerkjes die ik niet zelf maakte. Ze zijn ‘tweedehands’ en ik vond dat ze ook een ‘tweede kans’ mochten krijgen. Want zo komen ze heel wat mooier tot hun recht dan in de rommelhopen waar ik ze vond en kocht.

Een paar jaar geleden begon ik met het maken van tapisserietasjes en daarvan heb ik er een aantal zelf in gebruik. Er is altijd wel iemand die er een opmerking over maakt en de tas bewondert. Eén tas plaatste ik vorig jaar al in m’n shop, met de bedoeling dat er nog meer bij zouden komen, maar de stoere zeeman bleef lange tijd ook de eenzame zeeman. Maar de “man met pijp” krijgt nu wat gezelschap van deze huisdieren: hond, poes en paard.
Deze tasjes zijn vrij klein en daarom geschikt als je weinig mee wilt nemen. Ik gebruik mijn kleine tasjes vaak in combinatie met een grotere. Het kleine tasje voor m’n portemonnee waar ik dan makkelijk bij kan, en de grotere voor de boodschappen.
Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden en wie straks met een tapasserietas-met-hond, een tapisserie-tas-met-poesje, of een tapisserietasje-met-paard rondloopt!

Drie tapisserietasjes

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Hollandse luchten

Plastik soep = linke soep

Twee kussens (filet)haakwerk

Vogel kussen

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen