Granny Square tas


Al een paar jaar volop mode: het haken van granny squares.
Maar dit is een èchte retro-tas en dat is bijzonder! Gehaakt in de seventies, en al die jaren heel mooi bewaard gebleven.
Nu is het tijd voor een nieuwe eigenares, dus kijk in m’n shop, daar kun je hem vinden.

Het leuke van dit model is de rekbaarheid: er kan altijd nog méér in! Maar op een gegeven moment is hij natuurlijk toch wel vol.
En zo is dat ook met mijn voorraadje handwerkspullen: het begint een beetje vol te raken hier. Ik heb al wel wat opgerekt sinds ik begon met mijn blog en shop. Ik begon met één blogje per dag, later werden het er twee en nu vaak al drie. Zou ik er nog meer in kunnen proppen? Ik denk erover om in november misschien wel víer blogjes per dag te publiceren. Gewoon overslaan wat je niet interessant vindt hoor! Maar het moet hier een beetje doorstromen, want anders raakt het te vol en kan ik niks meer vinden. Net als in zo’n volgepropte tas, er kan dan wel van alles in maar het moet natuurlijk niet te gek worden.

Dus om te beginnen met de doorstroming deze mooie retro-tas van granny squares in m’n shop. Dat is toch wel een héle mooie!

Bewaren

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Even tussendoor

De keuken verven

Kelim

Tasje om mee te nemen

Reacties

  1. Op de rommelmarkt een lang stuk met granny squars gekocht. En kom nu deze leuke tas tegen op jouw blog. Dus weet ik meteen wat ik ga maken. Alleen kan ik niet goed haken dus maak de zijkanten van stof. Weer lekker in de nieuwsbrief zitten rommelen. Je doet altijd wel weer een ideetje op. Dikwijls wordt het bij mij heel anders, maar hetgaat om het idee. Groetjes Evelize.

    • Margriet Hof zegt:

      Hallo Evelize, dat is boffen als je zo’n kant-en-klaar stuk met granny squares tegenkwam. Leuk om er een tas van te maken!
      Bedankt voor je positieve reactie op m’n nieuwsbrief, leuk voor mij om te lezen dat het inspirerend werkt!

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen