Het grote kruissteekboek

Turqoise kussen tussen turqoise spulletjes

Drie keer het grote kruissteekboek met kussen

Eén van deze boeken gaat op de post, dus dit is m’n laatste kans om een foto te maken van m’n geborduurde kussen met drie boeken die opengeslagen zijn op dezelfde pagina. Deze bladzijde is heel inspirerend voor mij geweest. Ik maakte vorig jaar dit kussen uit het Grote Kruissteekboek van Ariadne, en m’n vingers jeuken alweer om een volgend project uit dit prachtige boek te maken. Het is één van m’n lievelingsboeken en zowat elke bladzijde lokt aan om iets te maken. De drie bladzijden die ik hier laat zien staan in het hoofdstuk over ‘herhaalmotiefjes’ en de effecten die je daarmee kunt behalen. Nu is één van deze boeken besteld, één exemplaar hou ik zelf, en het andere staat dus nog in m’n shop. Degene die het bestelde mailde me dat ze al veel had gehoord over dit boek, en dat vond ik leuk om te lezen. Ik ben benieuwd wat er verder in de handwerkwereld over dit boek wordt gezegd maar voeg vrijmoedig mijn eigen bijdrage daar aan toe: dit boek is prachtig en zeer inspirerend!   Het grote kruissteekboek opengeslagen

Over mijn kussen heb ik eerder geblogd, en hier kun je dat nalezen en de foto bezien.
Het boek wat nog te koop is, vind je hier
En hier vind je een blogje over de andere boeken uit de Ariadne handwerkbibliotheek.
Mocht iemand anders iets uit dit boek maken of hebben gemaakt: stuur gerust eens een foto!

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Gehaakt kussen met blauwe tulpen

Gehaakt kussen met blauwe tulpen

Acht keer handwerken zonder grenzen

Op weg naar de lente in Noord Holland

Stapel dikke handwerkboeken

Comments

  1. Ik geniet van de prachtige foto van de dag en van het heel erg mooie kussen.

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen