Hortensia in Herfstlicht

geborduurd schilderij hortensia
Hortensia in Herfstlicht.
Een vriendin uit m’n woonwijk is al een paar weken met vakantie, en ik heb de sleutel van haar huis. Ik mag al die weken de planten water geven en de post van de mat halen. Gisteravond wachtte ik daarmee tot één van de mooiste momenten van deze prachtige herfstdagen: het late namiddag-licht wat overgaat in de vroege avondschemering. Zo wandelde ik over de straten tussen onze huizen met een geborduurd schilderij onder m’n arm, want die wilde ik in de tuin van de vriendin fotograferen. Boodschap aan haar: “Kom nu maar weer eens terug, die vakantie heeft nu wel lang genoeg geduurd, en hier in je Hollandse tuin is het ook mooi!” (grapje….)

En boodschap aan jullie: Kijk eens wat een mooi geborduurd Hortensia-schilderij! Het staat in m’n shop. Ik haal al m’n geborduurde schilderijen naar beneden want ik vind het zelf ook leuk om eens te kijken wat ik allemaal heb. Het zijn er best veel!

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Vintage jurk

Oud rond Smyrna kleedje

Friet halen

Textielkaarten Zeeland

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen