Houten breinaaldenkokers

houten breinaaldenkokers
Houten breinaaldenkokers!
Ze zijn reuze leuk om te zien maar er passen niet zoveel breinaalden in. Ze komen uit de tijd dat er vooral op dunne breinaalden werd gebreid.
Leuke nostalgie en ik plaats er tien in m’n shop.
En ik vond het wel een leuke foto voor vandaag: je kunt er een stralend zonnetje in zien!

houten breinaaldenkokers

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Kerstfeest vanwege een hemelse boodschap!

Withof Duchesse kant

Hardanger patronen

Musique et mélodies. Muziek en melodie.

Reacties

 1. Marina mertens zegt:

  Ik heb er ook nog eentje ,een andere schildering dan op de foto, inderdaad mijn gehele voorraad breinaalden kunnen er niet in…..

  • Dit is de tweede of derde keer dat ik een lading breikokers op m’n shop plaats en het valt me op dat ze allemaal verschillend zijn. Behalve de blanke dan. Maar ze zijn dus vroeger in een grote verscheidenheid beschilderd.

 2. Hallo Margriet, bedankt voor je Nieuwsbrief,daar ben ik erg blij mee er is zoveel te zien compliment .Ik heb ook 1 Houten koker voor mijn Breipennen in te doen .Ik vind het erg leuk om op je mooie site te zien dat er verschillende brei pennen bestaan wist ik niet eens ,dus kan ik heerlijk je site bekijen en van mij een groet van Sija van Riel Zwaag NH

  • Dank je voor het compliment, voor m’n nieuwsbrief en m’n blog.
   Ik vind het leuk als mensen herkenning hebben bij m’n foto’s. En je eigen breikoker voelt dan nog meer als eigen, als je ziet welke er nog meer zijn.

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen