Houten breinaaldenkokers

De houten breinaaldenkokers van vroeger werden met de hand beschilderd en ze zijn dus ook allemaal verschillend. Er konden maar weinig naalden in zo’n koker, niet de dikke breinaalden die wij nu soms gebruiken maar meer de dunne naalden waar sokken op werden gebreid. Voor wie het leuk vind om zo’n echte oude breinaaldenkoker te hebben plaats ik weer een aantal in m’n shop. De kokers die ik had, waren bijna allemaal besteld en ik heb de nieuwe kokers die ik nu te koop heb de nummers van de oude kokers gegeven (eens kijken of dat goed gaat). Je vind ze in de afdeling Toebehoren.

Ook heb ik nog weer een plastik breinaaldenkoker (lekker retro) en een houten doosje met afbeelding van een breiend vrouwtje weer te koop. Maar die liet ik weg bij deze foto, want ik vond dit wel een mooi plaatje zo.

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Borduurwerk Stinkende gouwe

Twaalf borduurwerkjes van vogeltjes

Borduurwerkjes van vogeltjes

Schilderij Schaatsen

Belevingsvlucht

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen