Kussen in de sneeuw

Besneeuwd landschap
Zò zag het er gisteren ongeveer uit toen ik over de snelweg naar Zwolle reed. Maar als ik zelf achter het stuur zit kan ik geen foto’s nemen, dus dit is een oude foto (gemaakt door mijn valentijn).Kussen in sneeuw
En zò ziet de sneeuw er vanmorgen uit in mijn achtertuin. Ik legde mijn tapisserie-kussen (15 jaar geleden gemaakt door mij) even naast de dappere narcissen, die hun kopjes fier omhoog houden. Op zondag doe ik het wat bloggen betreft wat rustiger aan: meestal alleen een foto van een kussen.

En zò ziet het er op veel plaatsen in Nederland straks weer uit. Als het weer ophoudt met sneeuwen, kunnen we gaan wandelen! En dan sleep ik nog wel wat meer handwerk naar buiten want oude kleden en nieuwe kussens laten zich heerlijk fotograferen in een witte omgeving.
Fijne (ontspannen) zondag gewenst!

De beekbergse beek bij Klarenbeek

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Namen op merklappen

Quiltfestival in Groningen

“Er bestaan ook zulke aardige kleedjes…”

Oude tijdschriften met breipatronen

Reacties

 1. Prachtig kussen, heerlijke entourage.

  En nog steeds sneeuw? Niet te geloven, wij hebben hier nog niets gehad.

 2. Hier een grijze dag, zeker geen sneeuw!

  Ik wens jou ook een hele fijne zondag!

 3. miekequilt zegt:

  Ook in Almere geen sneeuw. Had wel weer willen sneeuwverven , maar tot nu helemaal geen sneeuw.

 4. Ook wel leuk die plaatselijke verschillen. Het was hier ook grijs hoor, geen wandelweer. Maar wel een dikke laag wit. “Sneeuwverven” is nieuw voor me Mieke, ik hoop dat je dat nog eens kunt laten zien.
  En nu weer aan het werk op de maandag! Fijne dag.

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen