Ronde kleedjes ingelijst

Bij Ikea zagen we begin dit jaar een muur vol lijstjes. Fiskbo heten ze en ze zijn handzaam, goedkoop en verkrijgbaar in pastelkleuren en in meerdere maten. Ik zag er wel wat in, vooral vanwege het idee om wat gehaakte kleedjes in te lijsten. Later gingen we nog een paar keer terug, en elke keer keek ik of ik dat ideeën-muurtje nog zag, waarop meerdere lijstjes bij elkaar hingen. Maar het had al weer plaats gemaakt voor wat anders. Toen ik die lijstjes voor het eerst zag, begon het gelijk te kriebelen: als een vaag plaatje van een vaag nepkleedje al zo leuk is, hoe leuk zou het dan staan met een ècht kleedje?


Het antwoord weet ik inmiddels en kan ik laten zien: Deze lijstjes doen je mooie kleedjes heel mooi uitkomen!
De kleedjes van je moeder of grootmoeder worden zo een modern ornament in een hedendaags interieur.
Ik ben er enthousiast over, over deze combinatie. Een aanrader, deze lijstjes!

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Boeken met veel borduurpatronen voor kerst

Lentevlinder

Dansende kinderen

Sprei in de wei

Reacties

  1. wat een leuke blogpost.

  2. leuk idee Margriet!

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen