Sfeer en romantiek


De oude haakboekjes van Durable zijn populair. En het populairste boekje van die oude durable-boekjes is het boekje met de titel “Sfeer en Romantiek in uw interieur”. Als ik dat in m’n shop heb staan, wordt het meestal binnen korte tijd weer besteld. Dit keer zelfs nog vóór ik er een blogje over kon schrijven, en dat was ik wel van plan. Aan de hand van deze foto’s, waar ook volop ‘sfeer en romantiek’ is te zien!
Ik was in een oude antiekboerderij en kocht daar dit mooie witte kleedje voor m’n shop. Ik let er altijd op of ze mooi gemaakt zijn, en dat is dit witte schatje zeker wel!


Voor wie dus snel wat ‘sfeer en romantiek’ wil. En voor degenen die liever hun kleedjes zelf haken heb ik nog wel wat àndere Durable-boekjes in m’n shop: Durable Katoen thuis in ieder huis, Maak ’t gezellig, haak ’t met Durable katoen, Met Durable kunt u alle kanten op en Kreatief plezier met Durable katoen.

Tenslotte toch nog even laten zien hoe mooi dat oude kleedje daar lag op de antieke blauwe vloer:

Verder lezen?  Wellicht is dit interessant...

Midweek op Schiermonnikoog

Vorstrandje (en een vorstelijk tapijtje)

Quiltje Double Irish Chain

Afrikaanse muur

Comments

 1. Die boekjes blijven zeker leuk. Ik heb er zelf een paar en ik herken nog heel wat kleedjes die mijn moeder, mijn tante en ikzelf haakten.
  Waar is die leuke boerderij trouwens?

  • Margriet Hof zegt:

   Extra leuk als je èn de kleedjes èn de patronen bij elkaar hebt!
   Misschien een idee om je eigen kleedjes (en van je moeder en tante) ook een keer te fotograferen, samen met het voorbeeld uit het boekje?

   De antiekboerderij is in Voorst (hij heet de Roskam), maar hij gaat sluiten omdat ze daar een rondweg aanleggen.
   Ik kon ook niet meer linken naar hun website, want die was al opgeheven.

Wil je reageren?

*


Terug naar blog om daar verder te lezen